Fegyverrel kényszerítette maradásra barátnőjét egy ádándi férfi

Vágólapra másolva!
Egy kiskaliberű puskából leadott lövéssel akarta maradásra bírni barátnőjét egy ádándi férfi, aki a menekülő nőt autójával üldözőbe vette, és visszakényszerítette a hétvégi házába. A rendőrök őrizetbe vették, személyi szabadság megsértése miatt indult ellene eljárás.
Vágólapra másolva!

Azzal gyanúsít a rendőrség egy 45 éves ádándi férfit, hogy a hétvégi házában egy engedély nélkül tartott kiskaliberű puskából lövést adott le azért, hogy így bírja maradásra barátnőjét. A 24 éves nő utána megpróbált barátnője autóján elmenni, de a férfi üldözőbe vette őket, és többször nekik hajtott autójával. Mikor erre megálltak, a nála lévő puskával ismét megfenyegette a barátnőjét, beültette az autójába és visszavitte a hétvégi házába, ahol fogva tartotta.

A férfi a kiérkező rendőrök elől megpróbált elmenekülni, de rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették, az engedély nélkül tartott fegyvert pedig lefoglalták. A férfi ellen személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt indított büntetőeljárást a siófoki rendőrkapitányság.