Újabb embert gyanúsítottak meg a Cozma-ügyben

Vágólapra másolva!
Újabb embert állítottak elő a Cozma-gyilkosság miatt. Csoportosan elkövetett garázdassággal gyanúsította meg csütörtökön a rendőrség a 35 éves enyingi férfit. Ő a Cozma-ügy kilencedik gyanúsítottja.
Vágólapra másolva!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a veszprémi Napló értesülését, amely szerint újabb embert állítottak elő a Cozma-gyilkossággal kapcsolatban. A Veszprémi Napló szerint a férfi a gyilkosság helyszínén tartózkodott.

Váradi Piroska megyei szóvivő a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy az enyingi férfit a rendőrök szerdán fogták el és vették őrizetbe, csütörtökön hallgatják ki. A 35 éves R. János enyingi lakost csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg csütörtökön - közölte a rendőrségi szóvivő.

Így ő lett a Cozma-ügy kilencedik gyanúsítottja. A többi gyanúsított közül heten előzetes letartóztatásban várják a nyomozás lezárását. A rendőrség társtettesként elkövetett emberöléssel öt férfit gyanúsít. R. János egyelőre rendőrségi őrizetben van.

Legutóbb július 22-én helyeztek előzetesbe egy férfit, akinek köze van a Cozma-gyilkossághoz. A 26 éves férfit garázdaság miatt hallgatták ki, ő volt a nyolcadik gyanúsított. Marian Cozma kézilabdázót február 8-án egy veszprémi szórakozóhelyen szúrták halálra, két csapattársa életveszélyesen megsérült.