Feloldották az útzárat az M1-esen

Vágólapra másolva!
Délelőtt tíz óra után feloldották az útzárat az M1-es autópálya Győrhöz közel eső szakaszán, amelyet két baleset miatt léptetett életbe a rendőrség. Ennek ellenére továbbra is torlódásra és lassú haladásra kell számítani Budapest felé még órákon át.
Vágólapra másolva!

Hétfőn délelőtt 10 óra után pár perccel megindult a forgalom az M1-es autópályán, ahol Győrtől nem messze hétfő reggel két baleset is történt. Az autókat azonban csak a leállósávon engedik haladni, ezért még órákon át torlódásra és lassú haladásra kell errefelé számítani Budapest felé.

Előbb a 132-es kilométerkőnél, a Budapest felé tartó oldalon egy román autó sofőrje elaludt a volánnál, a belső sávban a padkára sodródott, majd elrántotta a kormányt, és egy osztrák kocsinak ütközött, de senki sem sérült meg. Aztán az emiatt feltorlódott autósorban egy bolgár kamionba szaladt bele egy cseh kamion. A cseh jármű fülkéje összeroncsolódott, itt két súlyos sérült van, míg a bolgár kamionban egy személy könnyebben sérült.

Az érintett sztrádaszakaszt több órára lezárták. A Budapest felé haladó autókat már Lébénynél, a 142-es kilométernél elterelték az 1-es főútra - tájékoztatta korábban az [origo]-t a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrkapitányság szóvivője.