Megkéseltek egy tanút az orosházi bíróságon

Vágólapra másolva!
Megszúrtak egy nőt kedden az orosházi bíróságon. A nő egy lopási ügyben tanúskodott volna, amikor állítása szerint az egyik vádlott apja megkéselte. A bíróságon a késelés előtt közel százfős tömeg hangoskodott a per miatt.
Vágólapra másolva!

Megszúrtak egy nőt az orosházi városi bíróságon kedd délelőtt, az asszonyt a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba - közölte a rendőrség. A bíróságon többrendbeli lopás elkövetése miatt tartottak tárgyalást, amikor az épület előtt, illetve az épületben egy megközelítőleg 100 fős hangoskodó tömeg gyűlt össze, ezért a bíróság értesítette a rendőrséget, amely gyorsan helyreállította a rendet, és ezután vették észre, hogy az épületben egy nő fekszik egy padon, és véres a ruhája.

Az asszony meghallgatása során kiderült, hogy ő a tárgyalás egyik tanúja, és a per egyik vádlottjának édesapja szúrta meg egy késsel. A sérült nőt a helyszínen ellátták, majd mentővel kórházba szállították. Nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök hamar elfogták a 49 éves férfit, akit őrizetbe vettek, és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt indítottak ellene eljárást. Kezdeményezték előzetes letartóztatását is.