Drogdílereket fogtak a Millenáris Parkban

Vágólapra másolva!
Három férfit vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés miatt a budapesti Millenáris Parkban. A házkutatások során tablettákat, marihuánát és digitális mérleget foglaltak le a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Három férfit vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés miatt a budapesti Millenáris Parkban - mondta Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese vasárnap.

A BRFK szervezett bűnözés elleni főosztályának nyomozói kedden délután előzetes megfigyelés után fogták el B. Michaelt és K. Zoltánt, akik éppen kábítószerrel üzleteltek. A 21 éves K. Zoltán pilisszántói lakásában megtartott házkutatás során a nyomozók 1700 darab tablettát (feltehetően extasyt), valamint több mint száz gramm marihuánát foglaltak le.

Kedden este elfogták az üggyel összefüggésbe hozható G. Zoltán 20 éves budapesti férfit is, aki megpróbált elmenekülni a nyomozók elől. Eközben eldobta szatyrát, melyben nagy mennyiségű kábítószergyanús tabletta volt. A férfi Nyírpalotai utcai lakásán is házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat és egy digitális mérleget foglaltak le a rendőrök.