Négyen meghaltak az utakon szombaton

Vágólapra másolva!
Két autó fának ütközött, egy lesodródott az útról és kiégett, egy motoros pedig a szalagkorlátnak csapódott. Egy rokkantkocsival karambolt szenvedett idős férfi a kórházban halt bele sérüléseibe. Négyen meghaltak, többen megsérültek az ország útjain szombaton.
Vágólapra másolva!

Egy vélhetően túl gyorsan haladó sportkocsi csapódott a fák közé a 64-es számú főútról Enying és Balatonbozsok között. A baleset következtében az autó egyik utasa életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett. A balesethez háromnegyed négykor riasztották a rendőrséget. A fák közé hajtott és az ütközésektől szétroncsolódott sportkocsi darabjai több száz méteren szóródtak szét.

Szintén fának ütközött, ezért életveszélyes állapotban van egy orosházi férfi. A 60 éves férfi által vezetett személygépkocsi eddig ismeretlen okból letért az útról Orosháza külterületén, a Kaszaper felé vezető 447. számú úton, és egy fának csapódott. Az ütközés következében a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Egy fiatal nő meghalt, egy férfi pedig megsérült a 7-es és a 64-es út kereszteződésében levő körforgalomtól mintegy 400 méternyire, az Enying felé vezető oldalon szombat délután. Az érintett szakaszon teljes útzár van - közölte koraeste a rendőrség. A balesetet szenvedett személyautó eddig ismeretlen okból elhagyta az útpályát, lesodródott az útról, majd részben kiégett. Az autóból egy fiatal nő kiesett, és a helyszínen meghalt, egy férfi pedig megsérült.

A helyszínen meghalt az a motoros, aki szalagkorlátnak ütközött az M0-ás autóút M6-os felhajtóján. A baleset a felhajtón történt, így az sem az M0, sem az M6 forgalmát nem akadályozza, csupán a felhajtás lehet lassúbb.

Kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe az a mozgássérült férfi, aki járművével közlekedett, amikor elütötte egy személygépkocsi szombaton délelőtt Kecskeméten. A baleset helyszínén a rokkantkocsival közlekedő 75 éves kecskeméti férfi csak könnyebben sérült meg, de megfigyelésre a kórházba szállították, ahol délután meghalt. A férfit egy 19 éves kecskeméti fiatalember ütötte el.

Két személygépkocsi ütközött frontálisan szombat este fél nyolc tájban Szigetszentmiklóson, a Határ út és a Gyári út kereszteződésénél. A balesetben egy ember súlyosan, három másik könnyebben megsérült. Szintén két személygépkocsi ütközött össze szombat este Budapesten a 13. kerületben, a Tatai úton. A baleset helyszínéről a mentők két sérültet kórházba szállítottak.

Egy ember súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek, amikor autójuk villanyoszlopnak csapódott szombat este Győr-Gyirmóton. A sérülteket kórházba szállították, a baleset körülményeit a helyszínen vizsgálják. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletén az MTI-nek azt mondták, hogy az ütközés akkora volt, hogy az oszlop kettétört, és a rajta lévő valamennyi vezeték megsérült.