Kést rántott egy lány a nyíregyházi rendőrségen

Vágólapra másolva!
Kést rántott, és az egyik beidézett tanút fenyegette kedden a nyíregyházi rendőrségen egy 17 éves lány, aki januárban azt állította, hogy megerőszakolták. A rendőröknek sikerült lefogni a lányt, aki továbbra is zavart volt, így kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Késsel fenyegetőzött egy 17 éves lány a nyíregyházi érkerti rendőrőrsön, végül az ügyében eljáró nyomozónő és a segítségére siető rendőrök fékezték meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség kedden. A lánynak hétfőn azért kellett megjelennie az őrsön, mert még január végén feljelentést tett, miszerint valaki a nyíregyházi vasútállomáson arra kényszerítette, hogy kövesse egy házig, ahol megerőszakolta.

A tanúkihallgatásra idézett, s eleinte nyugodtan viselkedő lány kést vett elő és azzal kezdett fenyegetni egy középkorú férfit a rendőrőrsön. A rendőrök időben elvették tőle a kést, de mivel továbbra is agresszíven viselkedett, s zavart volt, megbilincselték és kórházba szállították.

A rendőrség szerint az intézetből szökött lány januárban nem tudta megmutatni azt a házat, ahol megerőszakolták. A folytatódó eljárásban most beidéztek egy 52 éves férfit, aki azt állította, hogy a zavartan viselkedő lány követe hazáig az állomástól, és azóta is többször járt a háznál, de nem történt semmi közöttük. A férfit így tanúként akarták kihallgatni az erőszakos közösülés gyanújával ismeretlen tettes ellen elrendelt eljárásban.