Hatszor vert össze és rabolt ki fiatal lányokat három fiú

Vágólapra másolva!
Hat rablással gyanúsítanak három fiút a Fejér megyei rendőrök. Az áldozatok fiatal lányok voltak, akiktől elvették a táskájukat, és megverték őket. Egyiküknek kitépték a fülbevalóját, egy másik lány fejét az aszfalta verték, egy harmadiknak pedig rátapostak a fejére. A három tizenévest elfogták, egyikük Audival próbált menekülni.
Vágólapra másolva!

Fiatal lányokat támadott meg és rabolt ki három fiatal Fejér és Pest megyében. A 17 éves kálozi, illetve 18 és 17 éves soponyai fiúkat előzetes letartóztatásba helyezték. A gyanú szerint Móron, Székesfehérváron és Érden is megtámadtak, brutálisan megvertek fiatal nőket. Táskájukat elrabolták, sőt, volt, akinek a fülbevalóját is kitépték.

Hatszoros, csoportosan elkövetett rablással gyanúsítják őket, de még bővülhet a rablások köre - mondta az [origo]-nak a megyei rendőrség szóvivője, Németh-Kész Mónika.

A három fiatal kilétére egy április 4-ei móri támadás után derült fény. A megtámadott 21 éves lány fejét többször is a földhöz verték, és elvették tőle értékeit. A lány segítségére akkor több fiatal is érkezett, akik meghallották a segélykiáltásait. A három támadó közül kettőt ők tartóztattak fel, míg a rendőrséghez érkezett bejelentés után egy Audi A6-os gépkocsival menekülő harmadik társukat a fehérvári járőrök fogták el Soponya külterületén.

A nyomozás kezdete után nem sokkal kiderült, hogy a három fiatal március elején egy másik, március eleji móri támadást is elkövethetett. Akkor két lányt támadtak meg, mindkettejüket brutálisan bántalmazták, majd elvették a táskájukat - közölte a megyei rendőrség.

Ezután kiderült, hogy további rablásokban is érintettek. Március 13-án Székesfehérváron jártak, ahol a gyanú szerint egy asszony kezéből tépték ki táskáját, majd elfutottak. Másnap két fehérvári lányt támadtak meg, a földre lökték őket, és értékeket kerestek náluk, egyiküktől el is vették a táskáját. Ugyanezen a napon Érden is megtámadtak egy fiatal lányt. Lefogták, a fejére tapostak, a füléből kitéptek egy aranyfülbevalóját, valamint tőle is elvették táskáját - olvasható a rendőrségi közleményben.