Idős ember munkásokra lövöldözött Szentendrén

Vágólapra másolva!
Egy munkás könnyebb hámsérülést szenvedett, amikor egy idős ember légpuskával lövöldözött rá és társaira Szentendrén, egyelőre nem tudni, miért. A férfi ezután visszavonult házába, a munkások elvették tőle a fegyvert. A férfit elfogták.
Vágólapra másolva!

Egy munkás könnyebben megsérült, amikor egy idős ember légpuskával lövöldözött rá és munkatársaira Szentendrén - közölte a Pest megyei rendőrség. Azóta elfogták a férfit.

A Berek utcában egy közelben lévő építkezés munkásaira adott le több lövést a férfi kora délután, egyelőre nem tudni, miért. A lövöldözés következtében egy munkás könnyebb hámsérülést szenvedett. Miután társai észlelték, honnan jönnek a lövések, az idős embert elkapták és elvették a puskáját. Ezek után a férfi visszament a házába és magára zárta a kaput - mondta korábban Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőrség szóvivője.

A sazóvivő nem sokkal 18 óra előtt azt közölte, hogy a rendőrök, túsztárgyalók, tűzoltók és mentők kihozták a lakásból a férfit. Mivel az idős ember fején sérülések voltak - amelyek vélhetően akkor keletkeztek, amikor a munkások elvették tőle a puskáját - a férfit egy fővárosi kórházba szállították. Miután ellátták a férfit a kórházban, a szentendrei kapitányságra szállítják, ahol eljárás alá vonják, mert tette garázdaságnak minősül.