Többen súlyosan megsérültek egy karambolban Balatonfűzfőnél

Vágólapra másolva!
Nyolcan sérültek meg súlyosan abban a balesetben, amely csütörtök este történt Balatonfűzfő és Balatonkenese között. A 71-es balatoni főúton két személygépkocsi ütközött frontálisan. Balatonfűzfő és Balatonkenese között a forgalmat elterelték.
Vágólapra másolva!

Balatonfűzfő felől Balatonkenese felé haladt egy személyautó csütörtök este, amely eddig ismeretlen okból áttért az úttest túloldalára, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival. A balesetet okozó autóban a járműt vezető nő és utasai közül egy 15 éves fiú és egy 13 éves lány súlyos, míg egy idős asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. Valamennyien szalóki lakosok.

A másik gépkocsiban egy soproni család utazott: egy házaspár illetve 3 éves és 18 hónapos gyermekeik, akik súlyos sérüléseket szenvedtek. A helyszínről hét mentőkocsi szállította el a sérülteket a veszprémi kórházba.

A két észak-balatoni település között a 71-es főutat a rendőrség teljes szélességben lezárta, a forgalmat elterelte, az útszakaszon nagy a torlódás.