Vágólapra másolva!
Koccanásos balesetet szenvedett Budán, a Komjádi uszoda környékén a Gyurcsány Ferenc kormányfőt szállító gépkocsi. A jármű megkülönböztető jelzéssel haladt, amikor egy másik kocsi elévágott. A sofőr elrántotta a kormányt és a parkoló autóknak ütközött.
Vágólapra másolva!

Balesetet szenvedett a Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt szállító autó - közölte a kormányszóvivői iroda, amely szerint a kormányfőt a Parlamentbe szállító, megkülönböztető jelzést használó gépkocsi vezetője el akarta kerülni az ütközést egy, az úton elé kanyarodó autóval, ezért a parkoló autók felé tért ki, és így ütközött az ott álló gépkocsikkal.

A baleset során személyi sérülés nem történt, az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja - tette hozzá a kormányszóvivői iroda.

A baleset délután fél kettő körül, a budai Árpád Fejedelem útján, a Komjádi uszoda közelében történt - mondta az [origo]-nak Gálik Viktória, az állami vezetőket védő Köztársasági Őrezred szóvivője, hozzátéve, hogy miniszterelnököt szállító autóban mindenki be volt kötve.