Hét év fegyházbüntetést kapott a volt valóságshow-szereplő

Vágólapra másolva!
Bűnösnek találták kábítószerrel való visszaélésben a Segal néven ismert egykori valóságshow-szereplőt, C. Tamást. A férfi nem jogerősen hét év fegyházbüntetést kapott. Az ügy húsz vádlottjára összesen több mint száz év szabadságvesztést szabtak ki.
Vágólapra másolva!

Mind a húsz vádlottat bűnösnek találta hétfőn kihirdetett elsőfokú ítéletében a Fővárosi Bíróság abban az ügyben, amelyben bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat. Összesen több mint száz év szabadságvesztést szabtak ki a húsz vádlottra, akik egyike a Segal neven korábban valóságshow-szereplő C. Tamás volt. A bíróság 17 vádlottat fegyházbüntetésre, 3-at felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt. Az ítélet nem jogerős.

C. Tamás, aki Segal néven az RTL Klub Való Világ című valóságshowjában vált ismertté, társtettesként, bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt - nem jogerősen - 7 év fegyházbüntetést kapott. A bíróság öt vádlott esetében elrendelte az előzetes letartoztatást, így őket - köztük C. Tamást - még a tárgyalóteremben megbilincselték.