Szülők vertek meg egy makói iskolaigazgatót

Vágólapra másolva!
Bántalmazott két szülő egy makói iskolaigazgatót. Az anyák sérelmezték, hogy az igazgató számon kérte a kamaszkorú gyerekeiken, hogy olyan iskolába mentek be, ahová valójában nem is járnak. Az igazgató nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.
Vágólapra másolva!

Bántalmaztak egy iskolaigazgatót szerdán Makón. A rendőrség eddigi adatai szerint az egyik helyi általános iskolában megjelent két tizenéves iskolaidőben - egy fiú és egy lány -, akik nem az intézmény tanulói. Az igazgató kérdőre vonta őket, sőt a rendőrséget is kihívta, de a fiatalok végül távozhattak.

Nem sokkal később megérkezett a 13 éves lány és a 17 éves fiú anyja, akik a gyerekekkel történtekre előbb szóban, majd tettlegességgel követeltek magyarázatot. Ennek következtében az igazgató nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A szülőket a makói rendőrök közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja alapján gyanúsítottként hallgatták ki. Az anyák vallomásukban elmondták, hogy az iskola vezetője állítólag bántalmazta a két gyereket, és ők ezt sérelmezték.

A 17 éves fiú nem ismeretlen a hatóságok előtt, ugyanis több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúsítottja, jelenleg büntetőeljárás folyik ellene.