Autókkal ütközött egy BKV-busz a Váci úton

Vágólapra másolva!
Valószínűleg infarktust kapott egy buszssofőr a BKV egyik járatán, amely a Váci úti felüljárón keresztbe fordult, és két autóval is összeütközött. A balesetben senki nem sérült meg, a busz nem szállított utasokat.
Vágólapra másolva!

Autókkal ütközött össze egy BKV-busz hétfő kora reggel Budapest XIII. kerületében, a Váci úti felüljárónál, miután a sofőr rosszul lett. A balesetben senki sem sérült meg - tájékoztatta a BKV fődiszpécsere az MTI-t.

A busz utasokat nem szállított, az éjszakai járatból átszerelő gépjármű a 30-as vonalon közlekedett volna - közölte. A buszsofőrt infarktus gyanújával kórházba szállították.

Az eset reggel 6 óra körül történt, a busz összesen két autót tört össze - tájékoztatta az [origo]-t a BRFK ügyelete. A rendőrség szerint a buszvezető megállt a felüljárón, és mivel rosszul lett, ráborult a kormányra. A jármű álló helyzetből kezdett el újra gurulni a felüljárón, ahol keresztbe fordult, és ekkor törte össze a két gépkocsit.

A BRFK megerősítette, hogy a baleset miatt csak anyagi kár keletkezett. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.