Ellopták egy fideszes képviselő laptopját

Vágólapra másolva!
Ellopták a fideszes Hirt ferenc laptopját kocsijából. A képviselő azt közölte, a tettesek nem tettek kárt az autóban, és semmi mást nem vittek el. A számítógépen a Fidesz levelezése és más bizalmas adatok is voltak.
Vágólapra másolva!

Ellopták a Fidesz országgyűlési képviselőjének, Hirt Ferencnek a laptopját egy budaörsi áruház parkolójában a lezárt autójából. A tettesek nem tettek kárt a kocsiban, és semmi mást nem vittek magukkal - közölte a politikus.

A lopás még csütörtök délelőtt történt. Hirt Ferenc kétnapos konferenciára utazott Budaörsre, amikor félórára magára hagyta egy áruház parkolójában a kocsiját. A politikus azt mondta, nemigen szokott értékeket hagyni a járműben, de ezúttal sok minden maradt a kocsiban. A személyes holmik, bőröndök mellett navigációs rendszer és a laptopja is az autóban volt, utóbbi egy pokróccal le volt takarva.

A kocsit úgy nyitották ki a tolvajok, hogy nem tettek benne kárt, és semmi mást nem vittek el, csak a laptopot. Még az értékes navigációs rendszert is otthagyták - mondta Hirt. A számítógépen a Fidesz levelezése mellett a választókerületét érintő személyes, bizalmas adatok, levelezések is voltak, köztük aktivisták adatai. A képviselő feljelentést tett az ügyben a budaörsi rendőrkapitányságon.