Saját lakását gyújtotta fel egy férfi

Vágólapra másolva!
Saját lakását gyújtotta fel egy férfi Nagykőrösön, a lángok az ikerház másik felére is átterjedtek. A tűzoltók oltás közben szóváltásba keveredtek egy helyi férfival, aki mérgében egy kukát vágott a tűzoltóautóhoz.
Vágólapra másolva!

Felgyújtotta a saját lakását egy férfi a múlt éjszaka Nagykőrösön, a lángok átterjedtek az ikerház másik felére is - közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség. Egy másik férfi összeveszett a kiérkező tűzoltókkal, és egy kukával dobta meg az autójukat.

A 28 éves gyújtogató férfi ellen közveszélyokozás gyanúja miatt indult eljárás a kiskőrösi rendőrkapitányságon. A férfi az elsődleges információk szerint családi problémái miatt gyújtotta fel a saját lakását. A lángok átterjedtek az ikerház másik felére is, és bár személyi sérülés nem történt, a helyszíni tűzvizsgálói jelentés megállapította: a férfi ezzel közvetlen veszélynek tette ki az épület másik részében lakó családot, és a rongálással 800 ezer forint kárt okozott.

A kiérkező tűzoltók munka közben szóváltásba keveredtek egy helyi férfival, aki mérgében egy kukát dobott az autójukhoz. Sérülést nem okozott, de ellene is eljárás indult garázdaság miatt.