Újabb kórházakban tiltották meg a látogatást

Vágólapra másolva!
Látogatási tilalmat vezettek be csütörtökön több kórházban is az influenza terjedése miatt. Nyíregyházán egyetlen osztályra sem mehet be látogató, a gyöngyösi és a hatvani kórházban csak részleges a tilalom: a kisgyerekeket ápoló osztályokra és a szülészet-nőgyógyászatra vonatkozik.
Vágólapra másolva!

Az influenzajárvány miatt teljes körű látogatási tilalom lép életbe pénteken a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházban. Az 1800 ágyas kórházban a betegek látogatása valamennyi osztályon tilos lesz. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy meddig tart majd a tilalom, amelyről a kórház vezetése azért döntött, mert az elmúlt időszakban jelentősen növekedett az influenzás és influenzaszerű megbetegedések száma.

Részleges látogatási tilalmat rendeltek el csütörtökön az influenza miatt a gyöngyösi és a hatvani kórházban is - közölte a HospInvest Zrt. által működtetett két intézmény sajtóreferense, T. Bokros Mária. Határozatlan ideig tilos mostantól a látogatás az újszülött- csecsemő- és gyermekgyógyászati egységekben, valamint a szülészet-nőgyógyászati osztályon - tette hozzá a sajtóreferens. Heves megye harmadik kórházában, az egriben már korábban elrendelték a részleges látogatási tilalmat.