Felvette az elejtett pénzt, keresik a rendőrök

Vágólapra másolva!
Egy szegedi nő éppen észrevette, amint egy másik nő zsebéből kiesett 92 ezer forint. Megvárta, amíg a pénz gazdája odébbállt, majd zsebre tette a közel százezer forintot. A rendőrök lopás gyanúja miatt keresik.
Vágólapra másolva!

Még január 12-én, Szeged belvárosában egy nő az autójából kiszállva véletlenül kirántott a nadrágja zsebéből 92 ezer forintot, amit csak később vett észre. Ekkor bejelentette a rendőrségen, hogy elhagyta a pénzt, majd a rendőrök bekérették a térfigyelő kamerák képeit.

A felvételek alapján kiderült, hogy egy fiatalabb nő meglátta a pénz kiesését, majd - a kamerák képei alapján - megvárta, hogy annak gazdája elmenjen kocsijától. Ezt követően felvette a közel százezer forintot, és elment onnan.

Forrás: police.hu
Őt keresik

"Tipikus alkalom szüli a tolvajt szituáció" - közölte az [origo]-val Tuczakov Szilvána csongrád megyei rendőrségi szóvivő. Hozzátette: a szegedi kapitányság lopás gyanúja miatt eljárást indított a fiatal nő ellen, akit keresnek. Arra a kérdésre, hogy ez miért minősül lopásnak, Tuczakov azt mondta: "A nő nem mondott le a pénzéről, amit vissza kellett volna adni neki. Ugyanúgy nem lehet elvinni egy nyitva hagyott autót se, mint a pénzt".