Saját bűntársa házát is kifosztotta egy tolvaj

Vágólapra másolva!
Ékszertolvaj párost fogott a héten a csongrádi rendőrség. Egyiküket kedden kapták el, és mialatt ő a rendőrségi cellában várta sorsát, a társa az ő házát is kirabolta. A másik férfit csütörtökön kapták el, egyelőre tagad mindent.
Vágólapra másolva!

Közel féltucat házat rámolt ki az elmúlt egy évben Csongrád megyében az a két tolvaj, akiket a héten fogtak el a helyi rendőrök. A két férfi jellemzően arany ékszereket lopott, de laptopokat és más műszaki tárgyakat is vittek, ha találtak. Összesen több millió forint kárt okoztak.

Egyiküket azt követően kapták el kedden, hogy éppen egy makói ház bejárati ajtaját feszegette, de az ingatlan tulajdonosa megzavarta. A férfi szerszámait hátrahagyva menekülni próbált, de a kiérkező járőrök elkapták.

A rendőrségi cellában pihenő férfi makói házába szerdán este betört a szabadon lévő társa, és elvitt egy tévét. A helyi rendőrök csütörtökre beazonosították őt, és még aznap el is kapták. Egyelőre mindent tagad.

A Csongrád megyei rendőrségen közölték az [origo]-val, a nyomok egyértelműen bizonyítják, hogy ő a másik körözött betörő. A rendőrség szerint arra is van bizonyíték, hogy a férfi a társa házába is betört.