Drogdílereket fogtak Vecsésen

Vágólapra másolva!
Négy és fél kilogramm kábítószergyanús port, és körülbelül 35 ezer darab kábítószergyanús tablettát foglaltak le Vecsésen két budapesti férfi autójában szombaton.
Vágólapra másolva!

Mintegy négy és fél kilogramm kábítószer-gyanús port és 35 ezer tablettát találtak rendőrök két budapesti férfi autójában szombaton Vecsésen. A rendőrség a férfiak előzetes letartóztatását kezdeményezte.

Egy 22 éves férfit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy január 31-én Hegyeshalom határátkelőhelynél kábítószert hozott be az országba, amelyet a délutáni órákban Vecsés területén egy benzinkút parkolójában adott át egy 33 éves férfinak.

A rendőri intézkedés során a fiatalabb férfi a felszólítás ellenére a reptéri gyorsforgalmi úton keresztül szaladva próbált meg átmászni a reptér kerítésén, de a nyomozók őt is elfogták.

A gépjármű átvizsgálása során a BRFK munkatársai a pótkerékből és a csomagtartó kárpitos része mögül körülbelül 4,5 kilogramm kábítószergyanús port, valamint körülbelül 35 ezer darab kábítószergyanús tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett a két gyanúsított előzetes letartóztatására.