Pisztolyos férfi rabolt ki egy nyíregyházi bankot

Vágólapra másolva!
Pisztolyos férfi rabolt ki egy nyíregyházi bankot. Három dolgozót bezárt egy helyiségbe, majd a pénzzel elfutott. A bank dolgozói előbb hívták a főnökeiket és csak azután a rendőrséget, így a rendőrök jelentős időt vesztettek.
Vágólapra másolva!

Pisztolyos férfi rabolt ki egy nyíregyházi pénzintézetet hétfőn. A támadó fél háromkor lépett be az egyik bankba a város központjában lévő Búza téren. Pénzt követelt, majd a bankfiók három alkalmazottját bezárta egy helyiségbe, és zsákmányával gyalog menekült. Fegyverét nem használta, és senki nem sérült meg. Egyelőre nem tudni, mekkora zsákmányt szerzett.

Forrás: MTI
Helyszínelés a kirabolt bankban

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába. Fülöp Gergely szóvivő szerint a rablás bejelentése után a rendőrség azonnal lezárta a környéken az utcákat, de a forrónyomos üldözésnél fontos perceket veszített azzal, hogy a banki alkalmazottak előbb a főnökeiket hívták telefonon, és csak utána tárcsázták a 107-es segélykérő számot.

A pénzintézetben működő kamerák felvételeit már elemzik a nyomozók. A tettesről jelenleg - a szemtanúk közlése alapján - annyit tudnak, hogy 30-40 év körüli, középmagas, erős testalkatú férfi volt, aki fekete kapucnis pulóvert, farmerdzsekit és napszemüveget viselt, és álbajusza lehetett.