200 millióért tájékoztatna négy éven át a vagyonkezelő

Vágólapra másolva!
Kétszázmillió forintot szám tájékoztatásra a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő - derül ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számából. Eredményt március végén fognak hirdetni.
Vágólapra másolva!

Nettó 200 millió forintot szán tájékoztatásra a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - derül ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számában közzétett felhívásból. A kiírás szerint a munka időtartama 4 év lesz. Ajánlatot az tehet, aki 2006-2007-ben legalább egy olyan munkát végzett, amelyben szerepelt a stratégiai tervezés, kreatív tervezés, art stratégia és különféle anyagok tervezése.

Az ajánlatok beadási határideje március 9. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy legnagyobb súllyal a havi díj és a gyártási költség esik latba, ezt követi a bemutatkozó film és az adatbázis létrehozásának a költsége. Az eredményhirdetés időpontja március 29, míg a szerződéskötésé március 31.

A kiírás azért érdekes, mert Gyurcsány Ferenc kormányfő november elején azt mondta, a kormányzati intézmények csak a válságkezelést kommunikálhatják, másra nem költhetnek. A miniszterelnök közölte, ezen kívül egy fillért sem költhetnek reklámra, marketingre, csak akkor, ha az nem életbevágóan fontos.