Nem tett vallomást a pécsi ámokfutó

Vágólapra másolva!
Nem tett vallomást a pécsi ámokfutó - közölte a fiatalember ügyvédje, Papp Gábor. Papp szerdán vállalta el a fiatalember védelmét, és állítása szerint még nem volt elég ideje felkészülni.
Vágólapra másolva!

Nem tett vallomást a pécsi lövöldöző, akit csütörtökön próbáltak meg kihallgatni a Baranya megyei nyomozók Budapesten, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben - mondta Papp Gábor ügyvéd, az egyik csoporttársa megölésével és további három ember megsebesítésével gyanúsított fiatalember védője.

Papp azt mondta: ügyfele a tanácsára nem tett egyelőre vallomást, miután ő szerdán vállalta el a fiatalember képviseletét és még "fel kell készülnie". Papp Gábor ugyanakkor elképzelhetőnek nevezte, hogy a fiú a jövőben vallomást fog tenni. Erre a legkorábban jövőre kerülhet sor - tette hozzá.

A pécsi egyetem biofizikai intézetében egy 23 éves hallgató november 26-án délben maroklőfegyverrel megölte egy csoporttársát, életveszélyesen megsebesített egy 19 éves fiatalembert, továbbá a lövöldözésben súlyos sérülést szenvedett egy 36 éves, laboránsként dolgozó férfi és egy 54 éves takarítónő.

A pécsi lövöldözés helyszínén készített riportunkat itt, az ámokfutásról szóló összes cikkünket pedig itt olvashatja.