Néhány hete jártak a salgótarjáni késelő áldozatai

Vágólapra másolva!
Ugyanannál a cégnél dolgozott, de még csak néhány hete volt együtt az a pár, akiket hétfőn Salgótarjánban egy bozótvágó késsel meggyilkolt a nő korábbi barátja. Egy közös ismerősük az [origo]-nak azt állította, hogy a nő korábbi és jelenlegi barátja közt feszült volt a viszony.
Vágólapra másolva!

"Életvidám, humoros úriember volt" - mondta az [origo]-nak a salgótarjáni kettős gyilkosság férfi áldozatáról névtelenséget kérve egyik ismerőse. Mint mondta, a férfi körülbelül két éve műszakvezetőként dolgozott egy elektronikai cikkeket gyártó cégnél, ahol szerette a munkáját és őt is kedvelték. Barátnője ugyanannál a cégnél dolgozott, úgy tudja, még csak néhány hete kezdődött kapcsolatuk. Forrásunk a lányt személyesen nem ismerte, annyit tud róla, hogy dolgozott, és emellett főiskolára is járt. A névtelenül nyilatkozó ismerős at állította, hogy a lány korábbi barátja és a meggyilkolt férfi közt "volt feszültség".

Egy név nélkül nyilatkozó salgótarjáni nő az [origo]-nak azt mondta: a gyilkosság elkövetője "jó, normális családból származott, ezért mindenkit megdöbbentett az eset".

Hétfő este egy salgótarjáni férfi valószínűleg féltékenységből bozótvágó késsel megölte volt barátnőjét és annak új barátját. A 27 éves gyilkost a rendőrök elfogták, most egy pszichiátrián őrzik. A 25 éves nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később, a kórházban halt meg. A salgótarjáni kettős gyilkosság részleteiről itt olvashat bővebben.