Hűtőszekrény mögött találták meg a börtönt kerülő férfit

Vágólapra másolva!
Bedeszkázta, szögesdróttal vette körbe házát egy férfi, akit a rendőrök azért akartak előállítani, mert a rá kiszabott büntetés ellenére nem vonult be a börtönbe. A rendőrség végül bejutott az épületbe, ahol a férfit a hűtőszekrény mögötti rejtekhelyen találták meg.
Vágólapra másolva!

Szinte erőddé alakította házát egy, a bíróság által keresett zalaegerszegi férfi, akit a rendőrök a hűtőszekrény mögött kialakított rejtekhelyen találtak meg - közölte a Zala megyei rendőrség csütörtökön. A 48 éves férfi elővezetését a Zala Megyei Bíróság büntetés-végrehajtási csoportja rendelte el, mert jogerősen négy év és három hónap fegyházbüntetésre ítélték, de a büntetés letöltését nem kezdte meg.

A keresett férfi házába a rendőrök nehezen jutottak be, mert az épületet gyakorlatilag erődítménnyé alakította át: bedeszkázta a kerítést, az udvart pedig szögesdróttal vette körbe. Mire bejutottak a házba, ott csak a férfi hozzátartozóját találták, aki azt állította, nem tudja, hol van a rokona. Mikor alaposan átkutatták a házat, felfedeztek egy a hűtőszekrény mögött kialakított búvóhelyet, ahol a körözött férfira is rátaláltak. A férfit a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.