Betontömbnek ütközött egy balatoni tehervonat

Vágólapra másolva!
Egy sínre húzott betontömb okozott vasúti balesetet múlt csütörtökön, amikor az akadálynak nekiütközött egy tehervonat. A rendőrség hétfőn számolt be az esetről, és a lakosság segítségét kérte a tettesek felkutatásához.
Vágólapra másolva!

Betontömbnek ütközött múlt csütörtökön egy tehervonat Balatonföldváron, miután ismeretlenek a vasúti sínre húzták a betonelemet - közölte hétfőn a rendőrség. Az ütköző vonat megrongálódott, a rendőrség vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz, és a lakosság segítségét kéri az elkövetők felkutatásához. A kiadott közleményben azt kérik, hogy aki látta, vagy információval rendelkezik arról, hogy ki, vagy kik húzhatták a sínekre a balesetet okozó betonelemet, jelentkezzenek a siófoki kapitányságon. A betontömböt a Széchenyi István utca és Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében lévő vasúti átjáróban vitték a sínre, és csütörtök délelőtt ütközött neki a vonat.