Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Átvette a Danubius reggeli műsorát a ClassFM

Vágólapra másolva!
Átvette a megszűnt Danubius Rádió reggeli műsorának stábját a ClassFM. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János hétfőtől, reggel hat órától fog műsort vezetni az új rádióban.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János a ClassFM-en fog műsort vezetni november 30-tól. A három műsorvezető korábban a Danubius Rádió reggeli műsorát vezette, a Classon is a reggeli műsorban lesznek hallhatók 6 órától.

A közlemény szerint a reggeli műsor címét a hallgatókkal közösen fogják kiválasztani. Mint írták, Sebestyén Balázs kollégáival az elmúlt napokat a műsorelemek véglegesítésével és az új műsorcímről való ötleteléssel töltötte.

A műsorvezetők állítják, nem szeretnének nagy változásokat, céljuk, hogy folytassák azt, amit közel egy éve együtt elkezdtek - áll a közleményben. Tovább viszik a Pirítósban megszokott műsorelemeket, de lesznek kisebb újítások - mondta Vadon János. "A könnyed, ám igényes szórakoztatást tűztük a zászlónkra" - jelentette ki Rákóczi Ferenc.

Korábban Sebestyén Balázs - aki idén januártól vezette a Danubius Pirítós című reggeli műsorát - az [origo]-nak kijelentette, tárgyal ugyan az új rádióval, de kizárólag 6-7 emberből álló stábjával együtt szerződne. Azt mondta, ennek oka az, hogy csapatmunkát végeznek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről