Önként jelentkezett a kerékpárosokat cserbenhagyó gázoló

Vágólapra másolva!
Szerda reggel önként feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert kedd este elütött két kerékpárost, majd elhajtott. Az egyik kerékpárost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Önként jelentkezett a hódmezővásárhelyi kapitányságon az a férfi, aki ellen azért adtak ki országos elfogatóparancsot, mert kedd este elgázolt két kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerint az autós a Szoboszlai utcán haladt a vasúti átjáró irányába, amikor a Fáncsy utca kereszteződésénél elsodort egy 51 éves kerékpáros asszonyt - neki nem esett baja.

A sofőr lassítás nélkül továbbment, majd néhány méterrel később hátulról elütött egy másik biciklist is, egy 38 éves nőt, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A helyszíni szemlén kiderült, hogy a kerékpárosok ki voltak világítva.

A gázoló autáját már kedden este megtalálátk, a sofőrt is azonosították, mivel azonban nem találták, országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény miatt indított nyomozást. A férfi szerdán jelentkezett a rendőrségen.