Fidesz-logóval hirdetik a ketrecharcot

Vágólapra másolva!
A Fidesz logója felkerült a Pitbull Kupa nevű ketrecharcversenyt hirdető plakátra Gödöllőn. A versenyről, amelyet a gödöllői egyetem sportcsarnokában rendeznek, a párt helyi elnöke úgy tudta, egy önvédelmi sportbemutató lesz, ahol gyerekeknek kell díjat átadni.
Vágólapra másolva!

A gödöllői egyetem sportcsarnokában "Pitbull Kupa" címmel ketrecharcot rendeznek november 28-án, a rendezvény plakátján a támogatók között a Fidesz logója is szerepel.

A plakátról mobiltelefonnal készített fotóját egy blogger tette közzé a Tumblr mikroblogon. A képen két fiatal férfi látható fenyegetően felemelt ököllel, egy drótkerítés előtt, a kép jobb alsó sarkában a Fidesz gödöllői szervezetének logója szerepel.

A Fidesz gödöllői szervezetének elnöke, Vécsey László az [origo] megkeresésére azt mondta, eredetileg egy önvédelmi sportbemutatóról volt szó, ahol - őt egy ismerőse kérte erre - gyerekeknek kellett volna díjat átadni.

Vécsey megkeresésünkre azt mondta, a rendezvény ketrecharc része számukra nem támogatható, ezért lemondja a díjátadást, nem vesz részt rajta. A logó viszont már felkerült a plakátra - tette hozzá.