Fico miatt lesz kevesebb tanóra Szécsényben

Vágólapra másolva!
Csütörtökön délben hazaküldik a diákokat Szécsényben Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök aznap délutáni találkozója miatt, amelyet a Nógrád megyei városban tartanak. A helyi polgármester apró ajándékokkal várja a vendégeket.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön, Bajnai Gordon magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök találkozójának napján csak délig lesz tanítás az iskolákban Szécsényben. A szülőket megkérik, hogy délben vigyék haza a gyerekeket, a Nagylócból és Nógrádszakálból bejárókat pedig az iskolabusszal szállítják haza.

A két miniszterelnök a Nógrád megyei városban tart megbeszélést csütörtökön, de szerdán még sem a kisváros központjában, sem a találkozó helyszínén, a múzeumként működő kastélynál nem látszott a készülődés. A polgármester szerint a városban nem kell nagytakarítás, mert a köztisztaság a kormányfői találkozótól függetlenül is rendben van.

Szécsény polgármestere apró ajándékokkal várja Bajnai Gordont és Robert Ficót, és nagyon bízik benne, hogy nem lesz rendbontás csütörtökön.