Villamos ütközött autóval Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy villamos ütközött autóval a Fogarasi út és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében csütörtökön. Az autó sofőrjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A baleset miatt módosult a 3-as és 62-es villamosok közlekedése is.
Vágólapra másolva!

A 62-es villamos összeütközött egy személyautóval a Nagy Lajos király útja és a Fogarasi út kereszteződésében csütörtök délelőtt - közölte a BKV.

A helyszínelés és roncsok eltakarításának idejére a 3-as és a 62-es villamosok útvonala megváltozott, a 32-es autóbusz sűrűbben jár - tette hozzá a fődiszpécser. A 3-as villamos a Gubacsi úttól a Mázsa tér felé, a 62-es villamos a Mexikói úttól Rákospalota MÁV-telep felé közlekedik - mondta a BKV munkatársa. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy a tűzoltók egy sérültet feszítő-vágó szerszámokkal szabadítottak ki a személyautóból.

Az ütközésben a villamos nekitolta az autót egy oszlopnak, a sofőr beszorult, őt kellett kimenteni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Dobson Tibor Fővárosi Tűzoltóparancsnokság helyettes szóvivője.

Azt egyelőre nem tudni, hogy beszorult sofőr milyen sérüléseket szenvedett, és azt sem, hogy a villamoson utazók közül megsérült-e valaki. A helyszínen 15 tűzoltó végzi a műszaki mentést - mondta Dobson Tibor.