Viperával és lánccal vertek össze egy bátonyterenyei férfit

Vágólapra másolva!
Viperával, fémlánccal, seprűnyéllel vertek meg egy férfit Bátonyterenyén. Régi haragosával szólalkozott össze, aki aznap többször megfenyegette, majd este az italbolt előtt öt másik emberrel együtt nekiesett.
Vágólapra másolva!

Csoportos garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak hat ember ellen, akik viperával, fémlánccal és seprűnyéllel vertek meg egy 43 éves férfit szerdán Bátonyterenyén - közölte a Nógrád megyei rendőrség csütörtökön. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A bátonyterenyei férfit egy korábbi nézeteltérés miatt aznap többször is megfenyegették az elkövetők, majd este egy italbolt előtt rá is támadtak. A rendőrség szerint a bántalmazott férfi támadói közül korábban az egyik, 49 éves helybéli férfival keveredett összetűzésbe - ez a haragosa támadt rá aztán szerdán a fiával, valamint további három férfival és egy nővel együtt.

A tanúk szerint hangos szóváltás alakult ki, majd az egyik támadó kézzel, egy másik pedig viperával ütötte fejen a férfit, aki a földre esett. A verést kutyalánccal és seprűnyéllel folytatták, a nő pedig kővel dobálta a földön fekvő férfit. A hat támadót a helyszín közelében fogták el a bátonyterenyei rendőrök.