Részeg zaklatta egy busz utasait

Vágólapra másolva!
A Budapest-Milánó buszjárat utasait zaklatta egy részeg férfi csütörtökre virradóra. A férfit a rendőrök leszállították. Pár órával később már egy benzinkút személyzetét fenyegette azzal, hogy lelövi őket.
Vágólapra másolva!

Leszállítottak a Budapestről Milánóba tartó nemzetközi buszjáratról egy ittas, az utasokat zaklató férfit Nagykanizsán csütörtökre virradóra. Az autóbusz sofőrje éjfél előtt néhány perccel kért segítséget a nagykanizsai buszpályaudvarról, mert a férfi az út során leittasodott, és zaklatta a többi utast. A 31 éves magyar állampolgárt a rendőrök leszállították, és figyelmeztették.

Néhány órával később az egyik benzinkút dolgozói kértek rendőri segítséget, mert egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy lelövi a személyzetet. A járőrök a helyszínen szembesültek azzal, hogy a fenyegetőző az autóbuszról leszállított utas. A magáról megfeledkezett férfit átvizsgálták, de fegyvert nem találtak nála. Előállították a nagykanizsai rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.