Még több időt kérnek a kiskunlacházi ügyre

Vágólapra másolva!
Megint meghosszabbítaná a rendőrség a kiskunlacházi nyomozás határidejét, miközben továbbra sincs gyanúsítjuk az ügyben. A 14 éves kiskunlacházi lányt még tavaly novemberben ölték meg.
Vágólapra másolva!

Még mindig nincs gyanúsítottja a tavaly novemberben Kiskunlacházán elkövetett gyilkosságnak, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás újabb, hatvan napos meghosszabbítását fogja kérni a főügyészségtől - közölte hétfőn Papp Péter bűnügyi igazgató. Azért van szükség az újabb kérelem benyújtására, mert a januárban engedélyezett hosszabbítás határideje március 23-án lejár. Tavaly november 23-án hajnalban egy fás részen támadták és ölték meg a diszkóból egyedül hazafelé tartó 14 éves H. Nórát.

A bűnügyi igazgató szerint a nyomozás továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik, tehát gyanúsított még nincs. Nagy erőkkel dolgoznak az ügyön: eddig több mint 300 embert hallgattak ki, és csaknem 100 embertől vettek DNS mintát. Az összesen 11 milliós nyomravezetői díj ellenére nem érkezett érdemi bejelentés. Az MTI tudósítójának korábban Kiskunlacházán többen azt mondták, hogy nem nyugszanak a kedélyek, és nem is fognak mindaddig, amíg a rendőrség meg nem nevezi a tettest.