Vágólapra másolva!
A kórházba szállítás közben meghalt az a nő, aki a 6-os úton motorjával belerohant egy szabálytalanul kanyarodó kisteherautóba - közölte a rendőrség. A nő szintén motoron közlekedő férje elkerülte az ütközést, de ő is megsérült.
Vágólapra másolva!

A százhalombattai nő és férje külön-külön motorkerékpáron haladt Budapest felől a 6-os úton, és akkor szenvedtek balesetet, amikor egy kisteherautó nem adott nekik elsőbbséget - közölte Bakonyi László, a paksi rendőrkapitányság közlekedési alosztályvezetője az MTI-vel.

A teherautó Paks irányából érkezve balra kanyarodott a seregélyesi útra, a motoros pár férfi tagjának sikerült elkerülnie az ütközést, de felesége motorjával belerohant a kocsiba - közölte a rendőrség.

Mindkét motoros súlyosan megsérült. A 36 éves nővel a székesfehérvári kórházba indult a mentő, az asszony azonban a kórházba szállítás közben meghalt. A 39 éves férfit a dunaújvárosi kórházba szállították. Bakonyi László megjegyezte, hogy a baleset idején rövid ideig tartó, de igen heves hózápor miatt nagyon rosszak voltak a látási viszonyok.