Vágólapra másolva!
Szivárogni kezdett a gázolaj egy tartálykocsiból, amely az M7-es autópálya sormási felhajtójánál felborult és az árokba zuhant. A feltételezések szerint a tartálykocsi egy személyautóval való ütközés után borult fel. Mindkét jármű sofőrjét kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Az oldalára borult egy gázolajat szállító kamion pénteken este az M7-es autópálya sormási felhajtójánál - tájékoztatta az MTI-t a nagykanizsai tűzoltóság ügyelete. A tartályból szivárog a gázolaj, amelyet tűzoltóknak és a katasztrófavédelmi szakembereknek át kell fejteniük egy másik tartályba. Az átfejtés után daruval próbálják majd meg kiemelni a tartálykocsit az árokból.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy a baleset a 7-es főút M7-es autópálya felett átívelő szakaszán történt, a műszaki mentés miatt a főutat teljes szélességében lezárták. Az autópálya forgalmát a baleset nem befolyásolja.

Az első feltételezések szerint a frissen esett hótól latyakos útszakaszon egy személyautó frontálisan ütközött össze a tartálykocsival. A teherszállítmány a menetiránya szerinti bal oldalon lévő korlátot átszakítva, csaknem teljesen a tetejére borulva, a mintegy 4-5 méter mély út menti árokba zuhant. A korábbi információval ellentétben nemcsak egy sérültje van a balesetnek, a mentők a helyszínről mindkét jármű sofőrjét kórházba szállították.