Vágólapra másolva!
Három napon át jelennek meg az MSZP által fizetett reklámok a Fidesz gazdasági válságra adott válaszáról. A hirdetések szerint az ellenzéki párt csak halandzsázik, ha az adócsökkentésről kérdezi az MSZP. A hirdetés még nem az EP-kampány része.
Vágólapra másolva!

"Hogyan kell most úgy adót csökkenteni, hogy közben stabil maradjon a költségvetés?" - ezt a kérdést teszi fel az MSZP a Fidesznek egy hirdetés szerint, mely három nyomtatott lapban jelenik majd meg három napon át. A hirdetés szerint a Fidesz az ilyen kérdésekre így válaszol: "@&;#:(%/!", Orbán Viktornak ugyanis "nincsenek válaszai, ő csak beszél".

A szocialista párt által fizetett hirdetés még nem az EP-kampány része - mondta az [origo]-nak Nyakó István, a párt szóvivője. A párt csak akkor indítja el az európai parlamenti választásokra készülő kampányát, amikor már lesz hivatalos választási kiírás - tette hozzá.

Nyakó szerint a hirdetések arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a Fidesz tartozik azzal az országnak, hogy ismerteti elképzeléseit. Megkérdeztük, hogy a hirdetésekből kiderül-e, mik az MSZP válaszai a kérdésekre. Nyakó erre azt válaszolta: a válaszok a parlament előtt vannak.