Nyugtatót tett egy diák osztálytársa poharába

Vágólapra másolva!
Nyugtatót tett osztálytársa egy hajdúhadházi diák kólájába az iskolában. A tanuló rosszul lett, kimosták a gyomrát. A szülei feljelentést tettek a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Diáktársa nyugtatót tett egy 15 éves hajdúhadházi gyerek poharába az iskolában, a rosszul lett diákot a debreceni gyermekklinikán látták el - közölte pénteken Lakatos Zsolt Bátor, a Nemzetközi Romamisszió Szakszolgálat vezetője.

A fiú a hajdúhadházi Szilágyi Dániel Szakközépiskola szakiskolájába jár, ahol csak egyetlen osztály van, a 9. osztály. A diákok számítógép-karbantartást tanulnak.

A fiú csütörtökön fejfájásra panaszkodott, és mondta társainak, hogy gyógyszert kér a pedagógustól. A gyerekek felajánlották, hogy ők adnak gyógyszert, mire be is vett egy szem nyugtatót, de közben a kólájába további 4-5 tablettát csempészett a diáktársa - mondta el a részleteket Lakatos.

Amikor a fiú rosszul lett, tanára hasmenésre gyanakodott. Később a szülei vitték a debreceni gyermekklinikára vitték, ahol kimosták a gyomrát. A diák szülei pénteken az ügyben feljelentést tettek a hajdúhadházi rendőrkapitányságon - tette hozzá Lakatos.