Kizárták az MSZP-ből a csepeli gyilkosság gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
Az MSZP csepeli szervezete hétfőn kizárta a pártból Deme Gábort, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a szerdai csepeli kettős gyilkosságban - közölte hétfő este az MSZP. A rendőrség hétfőn azt közölte, hogy sikkasztás miatt is nyomozást rendeltek el az alapítványi iskolában, ahol a gyilkosság történt.
Vágólapra másolva!

Az MSZP csepeli szervezete hétfőn kizárta a pártból Deme Gábort, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola elbocsátott gazdasági igazgatóját, akit a szerda esti csepeli kettős gyilkossággal gyanúsítanak - közölte az MTI-vel Tóth Mihály, az MSZP csepeli szervezetének elnöke.

"Az MSZP csepeli szervezetének tagsága úgy döntött, hogy Deme Gábornak nincs helye az MSZP tagjai között" - írt Tóth. Szerdán a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában agyonlőtték az intézmény vezetőjét és helyettesét. A rendőrség a gyilkossággal az előzőleg sikkasztás miatt elbocsátott gazdasági igazgatót, Deme Gábort és K. Tamás gondnokot gyanúsítja.

A bíróság pénteken mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte. K. Tamás nem tett vallomást, Deme viszont beismerte a gyilkosságot, és valamennyi részletéről beszélt - közölte a rendőrség. A kettős gyilkosság kapcsán Deme Gábor volt gazdasági igazgatót társtettesként, a gondnoki feladatokat ellátó 52 éves K. Tamást pedig tettesként, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn azt közölte, hogy sikkasztás miatt is nyomozást rendeltek el az alapítványi iskolában.