Gyurcsány: tablettás bort iszik Orbán

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor el fogja bukni a következő választásokat is - írta szerdán egy internetes fórumban Gyurcsány Ferenc. A kormányfő azt írta: "Orbán legfeljebb prédikálja a vizet, de szemérmetlenül bort, sőt tablettás bort iszik."
Vágólapra másolva!

"Szerintem azért bukta el az előző választásokat, mert azt hitte, hogy azok éppen olyanok lesznek, mint a korábbiak. Tévedett, vesztett. Most is azt fog" - írta az atv.hu fórumán Gyurcsány Ferenc kormányfő Orbán Viktorról, a Fidesz elnökéről.

A miniszterelnök ezt annak kapcsán írta, hogy a Fidesz elnöke kedden a következő választásokról az MSZP-re uralva, azt mondta: illúziója ne legyen senkinek, ugyanaz fog történni, mint 2006-ban, hazudoznak, meghamisítják, eltitkolják az adatokat. Közben valami alamizsnát, üveggyöngyöket szétszórnak az emberek között, hogy egyenként vásárolják meg politikai szavazataikat, és közben elmondják, hogy borzasztó következményekkel járna, ha a Fidesz kapna bizalmat az emberektől - tette hozzá Orbán.

Arra a kérdése, hogy Orbán Viktor elmegy-e a civil szervezetek által az állampolgári egyenlőség kinyilvánítására szervezett Magyar Tarka! elnevezésű szombati rendezvényére, úgy reagált: "Amikor kellett volna, akkor nem jött, sőt, csendben maradt. Nem aláírni nehéz, hanem megszakítani a kapcsolatot a Jobbikkal, azt láthatólag nem teszi. Orbán legfeljebb prédikálja a vizet, de szemérmetlenül bort, sőt tablettás bort iszik."