Gyilkolt, majd megölte magát egy tápiószentmártoni férfi

Vágólapra másolva!
Először megölt egy tápiószecsői asszonyt, majd magával is végzett egy férfi. A két holttestet egy erdőszéli furgonban találták meg. A rendőrök egyelőre vizsgálják, milyen kapcsolat volt kettejük között. A nő eltűnését férje egy nappal korábban bejelentette.
Vágólapra másolva!

Megölt egy asszonyt, majd magával is végzett egy tápiószentmártoni férfi, holttestüket egy erdőszéli furgonban találták meg - közölte szerdán Bényi Mónika, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrséghez szerda reggel érkezett a bejelentés, hogy egy Tápióbicske melletti erdő szélén egy furgonban két holttestet találtak. A nyomozás kiderítette, hogy egy 46 éves tápiószecsői asszony és egy 51 éves tápiószentmártoni férfi holttestét találták meg.

Az eddigi szakértői vélemények szerint a férfi egy flóbert pisztollyal először megölte a nőt, majd magával is végzett. Egyelőre nem tudni, hogy miért gyilkolta meg a családos férfi a szintén házas nőt, ahogy azt sem, milyen kapcsolat volt kettejük között. Az biztos, hogy nem voltak rokonok - mondta a szóvivő. A nő férje előző nap már bejelentette a rendőrségen felesége eltűnését, szerinte az asszony barátnőjéhez indult, oda azonban nem érkezett meg.