Tréler miatt siklott ki egy személyvonat

Vágólapra másolva!
Munkagépet szállító tréler hajtott a sínekre a tiltó jelzés ellenére, és nekiütközött a Debrecenből Hortobágyra közlekedő motorvonatnak. Az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott, egy utas könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!

Egy utas könnyebben megsérült, amikor munkagépet szállító trélerrel ütközött, majd kisiklott a Debrecenből Hortobágyra közlekedő személyvonat Tócóvölgy és Balmazújváros között hétfőn - közölte a vasúttársaság. A munkagépet szállító tréler a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre, és nekiütközött az ott közlekedő motorvonat oldalának. Az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott.

A vonaton egy utas a szétrepülő ablaküveg szilánkjaitól könnyebb sérülést szenvedett, őt a mentők a debreceni kórházba szállították. A balesetet okozó gépjármű vezetőjének nem esett baja. A rendőrségi helyszínelés idején, valamint a vonat beemeléséig és elvontatásáig az érintett szakaszon autóbuszok szállítják az utasokat. A közlekedés délután egy órára helyreállt a vonalon.