Gyalogosokat gázolt el egy motoros

Vágólapra másolva!
Életét vesztette egy motoros, aki Békéscsaba határában elgázolt két, az út szélén haladó férfit. A kórházban meghalt az egyik gyalogos is. Szombaton négy súlyos motorbaleset történt, amely két halálos áldozatot is követelt.
Vágólapra másolva!

Ketten haltak meg abban a motoros balesetben, amely vasárnapra virradó éjszaka történt Békéscsaba határában - olvasható a rendőrség honlapján.

Egy 31 éves csanádapácai fiatalember motorjával Békéscsaba felől Csabaszabadi felé tartott, amikor elütött két, vele azonos irányba tartó gyalogos férfit. A gyalogosok láthatósági mellény nélkül haladtak a sötétben, egyikük a kerékpárját tolta.

Az ütközés következtében a motoros férfi a helyszínen életét vesztette. Az egyik gyalogos, egy 42 éves békéscsabai lakos az éjszaka folyamán a kórházban halt bele sérüléseibe. A másik, egy 52 éves, szintén békéscsabai férfi 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Szombaton további négy súlyos motorbaleset történt, amely két halálos áldozatot követelt. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászfelsőszentgyörgyön egy 46 éves férfi halált az okozta, hogy betonkerítésnek ütközött motorjával. A vas megyei Jánosházán egy osztrák motoros azért vesztette életét, mert személyvonattal ütközött. A másik két baleset Borsodban és a fővárosban történt, mindkét motorkerékpárost mentőhelikopter szállította kórházba.