Napokra garázsba zárt nőket három bűnöző

Vágólapra másolva!
Elfogtak három körözött bűnözőt, akik két nőt elraboltak, majd napokra egy garázsba zártak. Egyiküket sem bántották, a rendőrség egyelőre nem tudja, miért követte el a bűncselekményt a három pécsi férfi, és negyedik társuk, akit még keresnek.
Vágólapra másolva!

Elfogták azt a három férfit, akik egy negyedik társukkal elhurcolt és több napra egy garázsba zárt egy dombóvári lányt, majd egy faddi nőt - közölte a Tolna megyei rendőrség sajtóreferense, Farkas Kinga. A negyedik elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A fiatalkorú lányt június elején Dombóváron, egy üzletház előtt kapták el a más bűncselekmények miatt körözött, pécsi bűnözők, akik közül egy még fiatalkorú. Akarata ellenére autóba tuszkolták és Pécsre vitték a lányt, ahol néhány napig egy garázsban tartották. Később Faddon egy másik nőre rontottak rá, akit ugyanígy bezártak a garázsba.

Egyelőre nem tudják, mi volt a céljuk a nők elrablásával, egyiküket sem bántalmazták, nem is erőszakoskodtak velük. A Tolna megyei rendőrök pécsi kollegáikkal együttműködve az elkövetők közül hármat elfogtak, a negyedik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A három férfit péntek reggel előállították, majd őrizetbe vették, s indítványozták előzetes letartóztatásukat a Szekszárdi Városi Ügyészségen.