Felborult az NNI gépkocsija a Rákóczi úton

Vágólapra másolva!
Felborult a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) autója a Rákóczi úton, a kocsi három utasa megsérült. A baleset után gyorsan leszerelték a rendszámot, és az összetört autóból fegyvereket pakoltak át a másikba. Az NNI munkatársai a rendőrség szerint szolgálatot teljesítettek, amikor a baleset történt.
Vágólapra másolva!

Szolgálat közben felborult a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egyik gépkocsija Budapesten a Rákóczi úton, az Uránia mozi és a Vas utca közötti szakaszon kedd este. A gépkocsi kidöntötte a járdát övező korlátot. A gépkocsi egy fékezést követően szaladt fel a járdára, ahol egy parkoló motorkerékpárnak ütközött, majd felborult. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette a baleset tényét, valamint azt, hogy három ember könnyebben megsérült.

A rendőrség honlapján olvasható, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szolgálat teljesítése közben szenvedtek balesetet szolgálati gépkocsijukkal. A baleset következtében a gépkocsiban utazó három rendőr könnyebben megsérült, őket megfigyelésre a mentők kórházba szállították. Az időközben kiérkező rendőrök átvették a sérültek fegyvereit, és próbáltak a járókelők között szemtanúkat keresni.

Egy szemtanú az Indexnek azt mondta, hogy a baleset után a felborult gépkocsi csomagtartójából fegyvereket pakoltak át egy hirtelen odaparkoló másik autóba, ami el is hajtott, a balesetet szenvedett autó rendszámát pedig a rendőrök kiérkezése előtt leszerelték.