Újabb leleplező vallomások parkolásügyben

Vágólapra másolva!
Az őrök másfél éve unták meg a tisztességtelen parkoltatást a Budapesti Önkormányzati Parkolási Társulásnál, azóta tiltakoznak Rusznák Imre igazgatónál - tudta meg egy neve elhallgatását kérő parkolási ellenőrtől a Népszava.
Vágólapra másolva!

A napilap csütörtökön megjelent cikke szerint a direktor nem válaszolt a parkolóőrök panaszlevelére, sőt privát mobilján sem tudták elérni.

A lapnak nyilatkozó őr vasfegyelemről beszél: szigorú rend uralkodik, elbocsátják azt, aki panaszkodni mer vagy kilóg a sorból. "Rengeteg embert tettek tönkre. Aki nem hajlott a vesztegetésre, nem maradhatott. Próbált másik parkolócégnél elhelyezkedni, de utána telefonáltak, hogy ne alkalmazzák" - állítja az informátor.

A visszaélés leleplezését Duka József parkolóőr vállalta, hangfelvétellel támasztva alá: a parkolási cég vezetőjének tudtával dolgoztak zsebre. Nemrég csatlakozott kollégájához Sípos Gábor, aki részletekkel is szolgált: jegy helyett napi 800 forintért bárki megválthatta a parkolást - ismerteti az előzményeket a Népszava.