Dühös férj fojtogatta Tiszaeszlár polgármesterét

2008.06.26. 11:11

Könnyű sérüléseket szenvedett Tiszaeszlár polgármestere, miután egy helybéli fojtogatta őt. A középkorú férfit az bosszantotta fel, hogy a településvezető rászólt az önkormányzat épületében beszélgető feleségére, ne tartsa fel az ott dolgozókat.

Hivatalos személy elleni erőszak gyanújával eljárást indított a rendőrség egy középkorú tiszaeszlári férfi ellen, aki bántalmazta a település polgármesterét - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság szóvivője. A férfi szerdán a községházán fojtogatta az önkormányzati vezetőt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A főhadnagy szerint a férfi a feleségét ért állítólagos sérelem miatt támadt a településvezetőre. Az asszony beszélgetni ment egykori munkahelyére, a hivatalba, de ott a polgármester megkérte, hogy ne tartsa fel volt munkatársait.

A nő férjének telefonon számolt be a történtekről, aki berontott az épületbe és fojtogatta az önkormányzati vezetőt, végül felesége kiabálására hagyta abba a bántalmazást - mondta a szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ CIKK