Kisiklott kocsi akadályozza a vonatokat a Nyugatinál

Vágólapra másolva!
A nyugai pályaudvar több vágányát is elzárja az a vasúti kocsi, ami kora reggel siklott ki tolatás közben. Több járatot nem indítanak el, és egyes vonatok csak külvárosi pályaudvarokig közelekednek.
Vágólapra másolva!

Kisiklott hétfőn reggel tolatás közben egy vasúti szerelvény utolsó kocsija a Nyugati pályaudvaron. Személyi sérülés nem történt, a baleset miatt azonban vonatelmaradásokra, késésekre kell számítani.

A kisiklott kocsi elzárja a Budapest-Cegléd-Szolnok vonal mindkét vágányát, emiatt a pályaudvar 9-17-es vágányai sem fogadni, sem indítani nem tudnak vonatokat. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Záhony vonalról érkező távolsági vonatok csak Kőbánya-Kispestig közlekednek, és onnan is indulnak.

A helyi monori vonatokat nem indítják el, helyettük a szolnoki zónázó vonatok állnak meg minden állomáson és megállóhelyen. A helyi szolnoki szerelvények Zugló megállóig közlekednek és onnan is indulnak. A MÁV ZRt. szakemberei megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát, a kisiklott kocsi sínre emelését, a helyreállítás befejezését a délelőtti órákra ígérik.