Gyerekbaleseteket vizsgál a rendőrség Szabolcsban

Vágólapra másolva!
Két súlyos gyermekbaleset ügyében nyomoz a rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Egy kisfiúra forró olaj borult, egy másik pedig hozzányúlt egy generátorhoz, és ezért amputálni kellett az ujjának egy részét.
Vágólapra másolva!

Ibrányban egy egyéves, Hodászon pedig egy ötéves kisfiú sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Fülöp Gergely hétfőn az MTI-vel. A rendőrség kiskorú veszélyeztetésének gyanújával indított nyomozást mindkét baleset ügyében.

Ibrányban az egyéves kisfiú édesanyjával tartózkodott otthon, aki vacsorát készített, s a gyermek a tűzhelyről magára borította a lábasban lévő forró olajat - mondta Fülöp Gergely. A főhadnagy tájékoztatása szerint a kisfiú a kezét és a fejét forrázta le, sérülései nem életveszélyesek.

Hodászon egy ötéves kisfiút ért baleset. Az édesapja ugyan figyelmeztette, hogy ne játszon az udvaron lévő, működő állapotban hagyott generátorral, de utána nem figyelt rá. Mikor a gyerek hozzányúlt a géphez, az ékszíj roncsolta mutatóujjának egyik percét, amit amputálni kellett.