Őrizetben a kaposvári gyilkosság gyanúsítottjai

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a rendőrség két embert, akiket egy kaposvári tóban holtan megtalált 17 éves nagyatádi fiú meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A Kaposváron tanuló fiatalembert pénteken találták meg a tóban, halálát az eddigi bizonyítékok alapján bántalmazás okozta - mondta el Bíró Gábor. Hozzátette: egyes sajtóhírekkel ellentétben kés használatára semmiféle adat nem merült fel. A rendőrök éjszaka vették őrizetbe a gyilkossággal gyanúsított két embert. Róluk - csakúgy, mint az ügy részleteiről - a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt egyelőre nem adhat - mondta Bíró Gábor szóvivő.

A szerdán eltűnt 17 éves fiút a szülők bejelentésére a nagyatádi és a kaposvári rendőrség is kereste; pénteken az őt eltűnése óta kereső osztálytársai találtak rá Kaposvár külvárosában, egy elhagyott erdős részen lévő tóban. Az áldozaton külsérelmi nyomokat találtak.

Az ügy további részleteiről a rendőrség egy későbbi időpontban, feltehetően a jövő héten tájékoztatja a nyilvánosságot - közölte szombaton Bíró Gábor.

A Magyar Rádió értesülése szerint két diákot tartóztattak le, akik a fiú osztálytársai voltak. Ők vezették el a nyomozókat a helyszínre. A vízben találtak egy nuncsaku szerű fegyvert is.